- annons -

Vilda flickor

Titta på avsnittet av Vilda flickor från 25-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Vilda flickor

I dokumentären Vilda flickor får vi träffa en grupp tjejer som bor i  Brøndby Strand. Här är våld och konflikter en del av vardagen.

För att hjälpa ungdomar som har hamnat på glid startades Pigeklubben dit tjejer kan gå för att få hjälp och stöd. När våld och konflikter hör till vardagen kan det vara svårt att hitta rätt väg i livet och vi får träffa tjejer som har problem de måste ta itu med för att kunna gå vidare i livet. Asaf är en av flickorna, som vid 16-års ålder dömdes för misshandel, samt Hilal som är 15 år och Sasja som är 14 år som har kommit till Pigeklubben för att få hjälp med sina problem, eller för att få utlopp för sina känslor.

Vilda flickor är en dansk dokumentärfilm 2012 som sänds i SVT och finns att se på Webbtvplay.se
 

Se alla tv-sändningar av Vilda flickor direkt här. Vilda flickor ser du via Webbtvplay.se. Vilda flickor är ett tv-program från .

- annons -


Vilda flickor Webb-tv Play -

 

Vilda flickor Webb-tv: Missat Vilda flickor? Titta på alla sändningar här. Vilda flickor är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Vilda flickor direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen