- annons -

Vad hände med grabbarna på kåken?

Titta på avsnittet av Vad hände med grabbarna på kåken? från 01-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Vad hände med grabbarna på kåken?

 
För cirka 20 år sedan besökte Tom Alandh och Björn Henriksson Hällbyfängelset där de träffade sex olika individer som resulterade i en dokumentärfilm. Nu 23 år senare kommer uppföljaren som heter Vad hände med grabbarna på kåken?

Tuffast på kåken var Pertti som satt av tre år för rån, detta sades av medfångar som berättade att en gång hade Pertti blivit slagen i huvudet med en stekpanna utan att spilla en enda droppe kaffe ur koppen han höll. En annan medfånge som satt på samma avdelning var Kenneth som med sitt måttband höll reda på hur många år han suttit inne och de korta perioder han varit utanför murarna.

Sture var en annan fånge som skrev hårdkokta deckare på sin reseskrivmaskin. För att hamna i fängelse hade Sture sprängt ett kassaskåp, dock hade sedlarna brunnit upp och Sture fick tre år. I fängelset drömde han om hur han skulle resa långt bort när han blev fri.

En annan fånge hette Anders som hade bestämt sig för att rymma när sommaren kom och Johnny som stryketränade varje dag. Sist men inte minst var fången Sonny med sin gitarr. På Hällbyfängelset satt sex vanliga fångar, som inte låg i medias intresse eller skapade rubriker. Nu 23 år senare får tittarna veta vad som hände efteråt och hur deras liv sett ut sedan det besöket för över 20 år sedan. Vad hände med grabbarna på kåken? kan ses på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Vad hände med grabbarna på kåken? direkt här. Vad hände med grabbarna på kåken? ser du via Webbtvplay.se. Vad hände med grabbarna på kåken? är ett tv-program från .

- annons -


Vad hände med grabbarna på kåken? Webb-tv Play -

 

Vad hände med grabbarna på kåken? Webb-tv: Missat Vad hände med grabbarna på kåken?? Titta på alla sändningar här. Vad hände med grabbarna på kåken? är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Vad hände med grabbarna på kåken? direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen