- annons -

Stylisterna

Titta på avsnittet av Stylisterna från 09-04-2012 här på Webbtvplay.se.

Stylisterna

I Stylisterna får ett utvalt gäng vara med och utbildas och testas under två månader för att i slutet av serien erbjudas en plats på Sofis Mode, som är Sveriges största modetidning.

Sofi och Frida Fahrman hjälps åt i jakten på nästa stylist och söker efter en person som älskar mode och kläder men som framförallt är beredd på att jobba hårt för att nå sina mål. I en lägenhet i centrala Stockholm bor de tävlande tillsammans och genomgår här sin utbildning som ledds av Helene Falk som driver stylingskolan Helene Falks Stylistutbildning samt Teresa Grundin, välkänd make-up artist som jobbar med L’Oréal Paris.

Varje vecka av utbildningen avslutas med ett prov och stylisten med sämst resultat blir hemskickad. Om du har missat ett avsnitt av Stylisterna kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Stylisterna direkt här. Stylisterna ser du via Webbtvplay.se. Stylisterna är ett tv-program från .

- annons -


Stylisterna Webb-tv Play -

 

Stylisterna Webb-tv: Missat Stylisterna? Titta på alla sändningar här. Stylisterna är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Stylisterna direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen