- annons -

Sofias änglar

Titta på avsnittet av Sofias änglar från 29-01-2018 här på Webbtvplay.se.

Sofias änglar

I Sofias änglar får människor som haft en riktig otur här i livet hjälp av Johnnie Krigström, Mattias Särnholm & Sofia Wistam.

Ibland går det helt enkelt inte som man har tänkt sig. Bland annat får vi möta en ung mamma som helt plötsligt en dag finner sig helt ensam med två små barn och en make som blivit förlamad efter en motorcykelolycka. En ensamstående tonårspappa som drabbas av 46rtg55g hjärtinfarkt, bilolycka, allvarlig infektion och ovanpå det en cykelolycka som lämnar honom i en bedrövlig situation där han inte längre klarar av att varken jobba eller sköta sitt hem.

I Sofias änglar får olika familjer hjälp, eftersom när man befinner sig nere på vad som känns som absoluta botten så kan det mesta kännas som en omöjlighet. Men en nystart som att till exempel få sitt hem i ordning kan göra livet lättare och innebära en nystart.
 

Se alla tv-sändningar av Sofias änglar direkt här. Sofias änglar ser du via Webbtvplay.se. Sofias änglar är ett tv-program från .

- annons -


Sofias änglar Webb-tv Play -

 

Sofias änglar Webb-tv: Missat Sofias änglar? Titta på alla sändningar här. Sofias änglar är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Sofias änglar direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen