- annons -

Smartare än en femteklassare

Titta på avsnittet av Smartare än en femteklassare från 18-05-2019 här på Webbtvplay.se.

Smartare än en femteklassare

I smartare än en femteklassare går vi till botten med om de tävlande är just smartare än en femteklassare.

Oftast har de tävlande själva sökt in till programmet för att få delta, men det händer även att en kändis deltar och då går hela prissumman till välgörenhet. Den tävlande får själv välja mellan tio olika ämnen och besvara frågor som har hämtats från olika läroböcker för årskurs 1-5. Till sin hjälp har den tävlande fem olika femteklassare som skriftligen besvarar samma frågor. För att den tävlande ska ha chansen att vinna högsta vinsten (250 000kr)  måste denne klara alla ämnen, samt en finalfråga. Den tävlande kan välja att hoppa av när som helst, men också om den tävlande svarar fel och inte kan räddas av de tre livlinorna måste denne titta in i TV-kameran och säga ”Jag är inte smartare än en femteklassare”.

Smartare än en femteklassare hade premiär den 19 mars 2011 och programledare är Lasse Kronér. Smartare än en femteklassare kan du se på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Smartare än en femteklassare direkt här. Smartare än en femteklassare ser du via Webbtvplay.se. Smartare än en femteklassare är ett tv-program från .

- annons -


Smartare än en femteklassare Webb-tv Play -

 

Smartare än en femteklassare Webb-tv: Missat Smartare än en femteklassare? Titta på alla sändningar här. Smartare än en femteklassare är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Smartare än en femteklassare direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen