- annons -

Postkodmiljonären

Titta på avsnittet av Postkodmiljonären från 03-03-2017 här på Webbtvplay.se.

Postkodmiljonären


 
I postkodmiljonären får tittare varje vecka träffa lyckliga personer som har lyckats ta sig till den heta stolen och har chansen att vinna en miljon kronor.

Allt som står mellan deltagaren i heta stolen och en miljon kronor är 15 frågor som kräver kunskap, djärvhet och is i magen. Den enda hjälpen deltagaren har på vägen är tre livlinor samt två säkerhetsnivåer, en på 10 000 kronor och en på 100 000 kronor. Dock har det tillkommit att deltagaren även kan välja en annan utväg och få endast en livlina, samt möjlighet att få byta en av frågorna men då är säkerhetsnivån på 100 000 kronor borttagen.

När som helst under tävlingen kan deltagaren välja att avsluta och och får gå hem med den summan som de dittills tjänat. Men även om du inte har hamnat i heta stolen finns det ändå möjlighet att vinna varje vecka i veckovinsten där alla lottköpare i det vinnande postnumret vinner 10 000 kr per lott och prenumeranter som har en vinnande postkod får 100 000 kronor per lott. En av vinnarna i poskoden har även chansen att bli den lyckliga vinnaren som vinner en bil till ett värde av cirka 332 500kr.

Postkodmiljonären sänds på TV4, men kan följas när som helst i Webbtvplay.se ifall du missade det senaste avsnittet.
 

Se alla tv-sändningar av Postkodmiljonären direkt här. Postkodmiljonären ser du via Webbtvplay.se. Postkodmiljonären är ett tv-program från .

- annons -


Postkodmiljonären Webb-tv Play -

 

Postkodmiljonären Webb-tv: Missat Postkodmiljonären? Titta på alla sändningar här. Postkodmiljonären är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Postkodmiljonären direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen