- annons -

Porträtt av en motvillig herre

Titta på avsnittet av Porträtt av en motvillig herre från 26-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Porträtt av en motvillig herre

Porträtt av en motvillig herre handlar om Eugen som är en man som det går många rykten om. Trots en fin våning på Östermalm tycks han trivas bättre på en parkbänk med en öl i handen.

Han har även varit en kemist som framställde sitt eget amfetamin. Han har också krigat i Hitler Jugend. Men är detta sant? Det vet vi inte eftersom Eugene väljer att inte svara på frågor om detta. I dokumentären Porträtt av en motvillig herre spelar Eugen sig själv men endast i en serie av surrealistiska bilder. Mellan bilderna talar Eugen med en erfaren stämma samtidigt som han sveper ena ölen efter den andra. Bilderna av Eugen är de som skapar porträttet av honom som person, inte det som han mycket motvilligt berättar.

Porträtt av en motvillig herre är en dokumentär som sänds i SVT, men om du missade dokumentären kan du se den på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Porträtt av en motvillig herre direkt här. Porträtt av en motvillig herre ser du via Webbtvplay.se. Porträtt av en motvillig herre är ett tv-program från .

- annons -


Porträtt av en motvillig herre Webb-tv Play -

 

Porträtt av en motvillig herre Webb-tv: Missat Porträtt av en motvillig herre? Titta på alla sändningar här. Porträtt av en motvillig herre är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Porträtt av en motvillig herre direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen