- annons -

Överraskningen

Titta på avsnittet av Överraskningen från 24-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Överraskningen

I barnprogrammet Överraskningen rycker Niklas Ekstedt ut och hjälper till. Barn runt om i landet får hjälp av Niklas Ekstedt att överraska någon närstående som de tycker om med en god middag och andra små smaskiga godsaker.

Vi får bland annat träffa Betty som bor i Holmjärvi och hon vill överraska sin kusin som heter Emilia med en fin och god födelsedagstårta. Matteo är en annan deltagare som bor på Söder och han vill överraska sina kompisar med italienska köttbullar och spagetti på en gårdsfest. I Malmö får Elias hjälp att överraska sin mormor som heter Milica och bjuder på pasta med skaldjur i Slottsträdgården.

Överraskningen bjuder på härliga maträtter och godsaker. Om du missade det senaste avsnittet av Överraskningen kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Överraskningen direkt här. Överraskningen ser du via Webbtvplay.se. Överraskningen är ett tv-program från .

- annons -


Överraskningen Webb-tv Play -

 

Överraskningen Webb-tv: Missat Överraskningen? Titta på alla sändningar här. Överraskningen är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Överraskningen direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen