- annons -

Nittiotalisterna: Jag har varit här

Titta på avsnittet av Nittiotalisterna: Jag har varit här från 04-03-2013 här på Webbtvplay.se.

Nittiotalisterna: Jag har varit här

Kortfilmen Nittiotalisterna: Jag har varit här handlar om Tyra och hennes tankar kring livet, det är både ett tillstånd av absolut klarhet men även om total förvirring.

Vi får följa Tyra under ett och ett halvt års tid och får först träffa henne när hon går i sjunde klass. Hennes största fundering är varför allting bara måste vara lagom, kan inte bara vissa saker få vara lite extrema?

Tyra är en fantastiskt driven och charmig vänsteraktivist och mycket tid går åt till att skapa demonstrations-attiraljer och snickra ihop slagkraftiga kampsånger. Men utöver detta glider hon mest runt på sin cykel tillsammans med sin bästis, eller beatboxar.

Men ibland kommer de där ofrivilliga och högst olämpliga avbrotten då en förälder tycker det är dags för städning eller att soporna ska tas ut.

Nittiotalisterna: Jag har varit här är en kortfilm skapad av Sarasvati Shrestha Karlsson som du kan se på Webbtvplay.se.

 

Se alla tv-sändningar av Nittiotalisterna: Jag har varit här direkt här. Nittiotalisterna: Jag har varit här ser du via Webbtvplay.se. Nittiotalisterna: Jag har varit här är ett tv-program från .

- annons -


Nittiotalisterna: Jag har varit här Webb-tv Play -

 

Nittiotalisterna: Jag har varit här Webb-tv: Missat Nittiotalisterna: Jag har varit här? Titta på alla sändningar här. Nittiotalisterna: Jag har varit här är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Nittiotalisterna: Jag har varit här direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen