- annons -

Max och Ruby

Titta på avsnittet av Max och Ruby från 20-09-2013 här på Webbtvplay.se.

Max och Ruby

I barnprogrammet Max och Ruby får vi träffa de två helt olika kaninsyskonen Max och Ruby. Storasyster Ruby är en energisk och förståndig kanin som oftast är engagerad i något roligt projekt.

Medan lillebror Max är envis och tycker om att busa och han har egna intressen, som oftast strider mot hans systers eller är distraherande. Max är väldigt fåordig medan Ruby är mer pratsam och ordningsam. Oftast brukar det sluta med att Max hjälper Ruby med hennes projekt till sin storasysters stora glädje, men det är oftast bara för att överlista Ruby när hon försöker begränsa honom.

Max och Ruby sänds i SVT och finns att se på Webbtvplay.se ifall du missade det senaste avsnittet.
 

Se alla tv-sändningar av Max och Ruby direkt här. Max och Ruby ser du via Webbtvplay.se. Max och Ruby är ett tv-program från .

- annons -


Max och Ruby Webb-tv Play -

 

Max och Ruby Webb-tv: Missat Max och Ruby? Titta på alla sändningar här. Max och Ruby är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Max och Ruby direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen