- annons -

Masterchef USA

Titta på avsnittet av Masterchef USA från 24-05-2016 här på Webbtvplay.se.

Masterchef USA

Masterchef USA är en matlagningstävling för amatörkockar. Deltagarna kommer från 23 olika delstater och beger sig till Los Angeles i hopp om att just de har vad som krävs för att utses till nästa Masterchef USA. För att gå vidare i tävlingen måste deltagarnas signaturrätt imponera på domarna.
46rtg55g


Masterchef USAs domarpanel består bland annat av den temperamentsfulla kocken Gordon Ramsay som har skapat ett internationellt imperium av restauranger som har belönats med Michelinstjärnor. De fjorton bästa amatörerna får delta i programmet och får tävla i en rad olika utmaningar och en efter en åker deltagarna ut. Den sist kvarvarande deltagaren utses till vinnare och belönas med en kvarts miljon dollar.

Om du missade det senaste avsnittet av Masterchef USA kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Masterchef USA direkt här. Masterchef USA ser du via Webbtvplay.se. Masterchef USA är ett tv-program från .

- annons -


Masterchef USA Webb-tv Play -

 

Masterchef USA Webb-tv: Missat Masterchef USA? Titta på alla sändningar här. Masterchef USA är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Masterchef USA direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen