- annons -

Lyxfällan

Titta på avsnittet av Lyxfällan från 30-03-2017 här på Webbtvplay.se.

Lyxfällan

 
I Lyxfällan får vi träffa olika familjer och personer som har hamnat snett i livet ekonomiskt. Programmet leds av Magnus Hedberg och Patrick Grimlund som coachar deltagare som har ekonomiska svårigheter och försöker hjälpa dem att reda ut situationen. Coacherna gör precis vad som krävs för att få deltagarnas ekonomi på fötter igen.

I varje avsnitt av Lyxfällan får vi träffa nya deltagare som behöver hjälp och får en presentation om hur situationen ser ut och hur de i detalj spenderar sina pengar. Deltagarna får skriva på ett kontrakt och sedan kan coacherna börja arbetet med att rensa upp i ekonomin. Väldigt ofta får deltagarna sälja olika saker såsom bilar, hus och värdesaker men de får även hjälp att lära sig hur du gör en månadsbudget. I slutet av perioden lämnar coacherna familjen en tid men har lämnat efter sig goda råd och tips om hur de nu måste leva.

Har familjen skött sig när coacherna kommer tillbaka igen brukar de få en fin present, samt att de får tillbaka det ekonomiska ansvaret. Lyxfällan kan ses på webben när som helst på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Lyxfällan direkt här. Lyxfällan ser du via Webbtvplay.se. Lyxfällan är ett tv-program från .

- annons -


Lyxfällan Webb-tv Play -

 

Lyxfällan Webb-tv: Missat Lyxfällan? Titta på alla sändningar här. Lyxfällan är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Lyxfällan direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen