- annons -

Kobra

Titta på avsnittet av Kobra från 22-05-2017 här på Webbtvplay.se.

Kobra

I programmet Kobra bjuds tittare på de mest nutida konstnärliga uttrycken från hela världen och det är snyggt, hett och smart.

Kobra är ett fullspäckat kulturprogram som är ett måste för den kulturintresserade. Kobra bjuder på en massa intressanta intervjuer och spännande reportage. Kobra innefattar inslag om bland annat Colombia, landet som är besatt av skönhet, men som även är känt för kokain och kidnappningar och är ett av världens mest våldsamma länder. Den ekonomiska krisen i Grekland, samt Västafrika, en del av världen som är rik både på kultur och konflikter.

Programmet ledds av programledaren Kristofer Lundström och började att sändas i SVT 2001. Har du missat detta fullspäckade kulturprogrammet finns det att se på Webbtvplay.se

Se alla tv-sändningar av Kobra direkt här. Kobra ser du via Webbtvplay.se. Kobra är ett tv-program från .

- annons -


Kobra Webb-tv Play -

 

Kobra Webb-tv: Missat Kobra? Titta på alla sändningar här. Kobra är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Kobra direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen