- annons -

Keno

Titta på avsnittet av Keno från 25-03-2012 här på Webbtvplay.se.

Keno

 
Spelet Keno är ett sifferspel som liknar bingo, där du väljer en sifferrad med siffror från 1-70, mellan nivå 1-11. Nivån bestäms av antalet nummer du väljer att spela med och varje nivå har en egen vinstplan.. Färre nummer ger högre vinstchans, men ju fler nummer du spelar desto högre vinster.

Väljer du till exempel nivå 11 och prickar in elva nummer vinner du fem miljoner kronor, vinster kan även bli högre om radinsatsen har höjts. Varje dag är det dragning kl 18:55 i TV3 och vid varje dragning dras det 20 slumpmässiga vinnande nummer, har du missat en dragning kan du se den på Webbtvplay.se. För att vinna ska du ha så många rätt som möjligt av dragna nummer. För spelaren som inte själv vill försöka sig på att pricka in en rad är det möjligt att köpa en färdig kupong.

Priset för en kenokupong börjar på fem kronor och sedan starten har den högsta individuella vinsten varit 30 miljoner kronor. Chansen att faktiskt vinna på Keno skiljer sig stort, är det många som spelar minskar chansen, precis som att chansen ökar ju färre som spelar.

Året var 1992 när Kenodragningen började sändas i tv och sedan dess har populariteten växt, kanske främst på grund av dess slogan, lett å vinne.
 

Se alla tv-sändningar av Keno direkt här. Keno ser du via Webbtvplay.se. Keno är ett tv-program från .

- annons -


Keno Webb-tv Play -

 

Keno Webb-tv: Missat Keno? Titta på alla sändningar här. Keno är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Keno direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen