- annons -

Jag och mina monster

Titta på avsnittet av Jag och mina monster från 17-03-2013 här på Webbtvplay.se.

Jag och mina monster

I barnprogrammet Jag och mina monster framgår det att mycket kan hända när man flyttar från Australien till ett hus på andra sidan jordklotet i England.

Detta är precis vad Familjen Carlson, 46rtg55g bestående av mamma, pappa och två barn, gör. I början verkar det vara det bästa de kunnat göra och allt är toppen, men det bästa av allt är att huset var så billigt. Men det dröjer inte länge innan de börjar inse varför huset var billigt och de stöter på sina tre huskamrater. I familjens källare bor det tre monster.

Svenska röster: Johan Wahlström, Per Andersson, Sanna Ekman m.fl. Du kan se Jag och mina monster på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Jag och mina monster direkt här. Jag och mina monster ser du via Webbtvplay.se. Jag och mina monster är ett tv-program från .

- annons -


Jag och mina monster Webb-tv Play -

 

Jag och mina monster Webb-tv: Missat Jag och mina monster? Titta på alla sändningar här. Jag och mina monster är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Jag och mina monster direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen