- annons -

Hübinette

Titta på avsnittet av Hübinette från 18-12-2012 här på Webbtvplay.se.

Hübinette

I Hübinette har aktuella gäster bjudits in till studion och diskuterar allt mellan himmel och jord med programledaren Karin Hübinette.

Bland annat har Hübinette gästats av partiledaren för Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson som delat med sig av vad som lockade honom till just det partiet och hur dess politik binder samman Sverige. Det har även diskuterats politik och skvaller med rapparen Petter Askergren och Aftonbladets chefredaktör Jan Helin. Två män som båda har makt över orden och det diskuteras skvaller, politik och personliga misslyckanden.

I Hübinette bjuds det alltid på intressanta gäster och innehållsrika diskussioner. Har du missat det senaste avsnittet av Hübinette kan du se det på Webbtvplay.se.    
 

Se alla tv-sändningar av Hübinette direkt här. Hübinette ser du via Webbtvplay.se. Hübinette är ett tv-program från .

- annons -

Alla tv-program


Hübinette Webb-tv Play -

 

Hübinette Webb-tv: Missat Hübinette? Titta på alla sändningar här. Hübinette är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Hübinette direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen