- annons -

Hem till gården

Titta på avsnittet av Hem till gården från 22-06-2017 här på Webbtvplay.se.

Hem till gården

 
Den brittiska såpan Hem till gården har trollbundet sina tittare i årtionden och inget avsnitt är det andra likt. När Hem till gården först startade fick vi följa familjen Sugdens liv på deras gård i Yorkshire. Sedan starten har Hem till gården utvecklats rejält med nya tillskott och  i dagsläget följer serien livet hos den ursprungliga familjen Sugdens avlägsna släktingar, familjen Merricks och familjen Skilbecks.

Hem till gården är en typisk såpopera, med mycket intriger, hemligheter och dramatik hos karaktärerna vi möter. Hem till gården (originaltitel Emmerdale) skapades av Kevin Laffan och produceras av Yorkshire Television, som nu är en del av ITV Studios.

Första avsnittet sändes den 16de oktober 1972 och idag är Hem till gården Storbritanniens andra äldsta såpopera och hade premiär i Sverige den 10de juni 1975. Hem till gården kan ses på Webbtvplay.se dygnet runt.

 

Se alla tv-sändningar av Hem till gården direkt här. Hem till gården ser du via Webbtvplay.se. Hem till gården är ett tv-program från .

- annons -


Hem till gården Webb-tv Play -

 

Hem till gården Webb-tv: Missat Hem till gården? Titta på alla sändningar här. Hem till gården är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Hem till gården direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen