- annons -

Halv åtta hos mig

Titta på avsnittet av Halv åtta hos mig från 01-06-2017 här på Webbtvplay.se.

Halv åtta hos mig

I programmet Halv åtta hos mig deltar amatörkockar från hela Sverige för att visa sina färdigheter i köket. Varje vecka deltar fyra personer som aldrig har träffats förr och bjuder varandra på middag under veckan som går.

Oftast är middagen som det bjuds på en tre-rätters middag med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Varje vecka utses en vinnare genom betygssättning från deltagarna själva som alla bedömer varandras matlagning och arrangemang. Vinnaren, deltagaren som har fått flest antal poäng, vinner 15 000 kronor. Halv åtta hos mig sänds veckovis måndag till torsdag i TV4 och är skapad efter den brittiska serien Come dine with me.

Om du missade det senaste avsnittet av Halv åtta hos mig kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Halv åtta hos mig direkt här. Halv åtta hos mig ser du via Webbtvplay.se. Halv åtta hos mig är ett tv-program från .

- annons -


Halv åtta hos mig Webb-tv Play -

 

Halv åtta hos mig Webb-tv: Missat Halv åtta hos mig? Titta på alla sändningar här. Halv åtta hos mig är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Halv åtta hos mig direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen