- annons -

Gravid i höga klackar

Titta på avsnittet av Gravid i höga klackar från 27-11-2014 här på Webbtvplay.se.

Gravid i höga klackar

 
På Upper East Side på Manhattan arbetar graviditets- och bebiskonsulten Rosie Pope.

I varje program av Gravid i höga klackar hjälper Rosie Pope två olika par som har ett barn på väg. Inget par är det andra likt och ibland är det nästan lite skrämmande vilka olika bekymmer och problem som paren behöver hjälp med.

I Gravid i höga klackar deltar bland annat ett par som ser namnet på barnet som ett varumärke och därför behöver Rosie Popes hjälp med att hitta ett lämpligt namn. Ett annat par behöver hjälp med inredningen till barnets rum, men har en stark åsikt om att de vill inte ha några barnprylar. Summan av programmet är att det visar att pengar gör ingen som helst skillnad när familjer går i väntans tider.

Gravid i höga klackar är en amerikansk realityserie från 2012 och kan ses på Webbtvplay.se
 

Se alla tv-sändningar av Gravid i höga klackar direkt här. Gravid i höga klackar ser du via Webbtvplay.se. Gravid i höga klackar är ett tv-program från .

- annons -


Gravid i höga klackar Webb-tv Play -

 

Gravid i höga klackar Webb-tv: Missat Gravid i höga klackar? Titta på alla sändningar här. Gravid i höga klackar är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Gravid i höga klackar direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen