- annons -

Från Sverige till himlen

Titta på avsnittet av Från Sverige till himlen från 16-08-2012 här på Webbtvplay.se.

Från Sverige till himlen

I reportageserien Från Sverige till himlen är ämnet religion i Sverige. Programledaren Anna Lindman Barsk har under ett och ett halvt års tid rest runt i Sverige för att träffa människor som låter deras religion och andlighet styra deras liv.

Till exempel får vi träffa Nayana som varje morgon börjar med att offra mat och utföra solhälsningar och meditation. Nayana säger att bara genom att titta på Anna kan hon avgöra vilken kroppstyp hon är enligt den urgamla läkekonsten ayurveda och Anna frågar sig varför så många svenskar lockas av det som Nayana tror på.

Från Sverige till himlen sänds i SVT och om du har missat ett avsnitt kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Från Sverige till himlen direkt här. Från Sverige till himlen ser du via Webbtvplay.se. Från Sverige till himlen är ett tv-program från .

- annons -


Från Sverige till himlen Webb-tv Play -

 

Från Sverige till himlen Webb-tv: Missat Från Sverige till himlen? Titta på alla sändningar här. Från Sverige till himlen är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Från Sverige till himlen direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen