- annons -

Fem myror är fler än fyra elefanter

Titta på avsnittet av Fem myror är fler än fyra elefanter från 14-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Fem myror är fler än fyra elefanter

 
I fem myror är fler än fyra elefanter bjuds unga tittare på sketcher och sånger och undervisning om bokstäver och siffror. Förutom att vara ett underhållande barnprogram har programmet ett pedagogiskt syfte med att väcka barns intresse för bokstäver och siffror.

I varje avsnitt är det en ny 46rtg55g bokstav och en ny siffra som står för temat. Magnus, Brasse och Eva lär på finurliga och roliga sätt barn om siffror och bokstäver och alla tre har varsin roll. En pedant, en slarver och en ordentlig person.

Tack vare de tre olika personligheterna hos programledarna lockar programmet många tittare då det visar att fantasi och nyfikenhet ibland är viktigare än kunskap, men även att barn får lära sig saker utan att vara medvetna om det. Fem myror är fler än fyra elefanter skapades utifrån det amerikanska programmet Sesame Street som också arbetade med pedagogik.

Om du missade det senaste avsnittet av fem myror är fler än fyra elefanter kan du se det på Webbtvplay.se.

 
 

Se alla tv-sändningar av Fem myror är fler än fyra elefanter direkt här. Fem myror är fler än fyra elefanter ser du via Webbtvplay.se. Fem myror är fler än fyra elefanter är ett tv-program från .

- annons -


Fem myror är fler än fyra elefanter Webb-tv Play -

 

Fem myror är fler än fyra elefanter Webb-tv: Missat Fem myror är fler än fyra elefanter? Titta på alla sändningar här. Fem myror är fler än fyra elefanter är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Fem myror är fler än fyra elefanter direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen