- annons -

Ett fint litet samhälle

Titta på avsnittet av Ett fint litet samhälle från 03-03-2013 här på Webbtvplay.se.

Ett fint litet samhälle

 
I dokumentären Ett fint litet samhälle skildras vardagen i ett litet samhälle i Sverige. Vi får bland annat träffa lantbrukarparet Hasse och Birgitta som är den nionde generationen som lever och verkar på gården.

Maria och Gunnar har öppnat ett kafé i en nedlagd smedja, som sommartid alltid är fullt. Det viktigaste skälet till varför många har valt att stanna i det lilla samhället är den stora tryggheten och den starka kärleken till naturen. Men allt är inte bara guld och gröna skogar för visst bryter grannfejder ut.

Men det innebär inte att något förändras i det lilla samhället som varje år när snön faller plockar fram julgransbelysningen och har den årliga julbasaren i Folkets Hus.
Ortens amatörfotograf Irma dokumenterar de vardagliga små händelserna i det lilla samhället där livet inte tycks beröras av att tiden går, men mycket är på väg att förändras.

Ett fint litet samhälle är en svenska dokumentär av Astrid Ohlsén och Håkan Pieniowski och finns att se på Webbtvplay.se.


 

Se alla tv-sändningar av Ett fint litet samhälle direkt här. Ett fint litet samhälle ser du via Webbtvplay.se. Ett fint litet samhälle är ett tv-program från .

- annons -


Ett fint litet samhälle Webb-tv Play -

 

Ett fint litet samhälle Webb-tv: Missat Ett fint litet samhälle? Titta på alla sändningar här. Ett fint litet samhälle är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Ett fint litet samhälle direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen