- annons -

Dragons' Den

Titta på avsnittet av Dragons' Den från 29-03-2017 här på Webbtvplay.se.

Dragons' Den

Entreprenörer får tre minuter på sig att sälja in sin affärsidé till fem investerare som är multimiljonärer och som alla är beredda på att investera sina egna pengar om någon kommer med en affärsidé som kan generera pengar.

Dragon's Den bjuder på seriösa affärsförslag men även helgalna idéer. Entreprenörerna presenterar även sin ekonomiska plan och hur stort kapital de behöver för att förverkliga sin idé, eller för att utveckla ett koncept som redan existerar. Investerarna i programmet kallas för drakar och de har alla stora kunskaper om hur man gör affärer och de har alla jobbat sig upp från golvet och vet att inget är gratis och det krävs hårt arbete för att nå sina mål.

Dragon's Den är ett program du inte får missa och det finns att se på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Dragons' Den direkt här. Dragons' Den ser du via Webbtvplay.se. Dragons' Den är ett tv-program från .

- annons -


Dragons' Den Webb-tv Play -

 

Dragons' Den Webb-tv: Missat Dragons' Den? Titta på alla sändningar här. Dragons' Den är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Dragons' Den direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen