- annons -

Dox: I skuggan av solen

Titta på avsnittet av Dox: I skuggan av solen från 16-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Dox: I skuggan av solen

I dokumentären Dox: I skuggan av solen får vi följa med till det afrikanska landet Tanzania. Om du föds i Tanzania som albino är det förenat med livsfara. Många invånare i Tanzania är vidskepliga och tror att en albinos kroppsdelar kan bringa lycka och välstånd till dem som bär dem som troféer.

Detta har lett till att albinos jagas likt djur av olika kriminella medan rättsväsendet vänder en blind sida till. På ön Ukewere har ca 60 albinos skapat ett eget litet samhälle. Men medan de rituella morden ökar markant, får vi träffa Josephat och Vedastus, två albinos som vägrar gömma sig och som båda drömmer om ett bättre liv. Dox: I skuggan av solen är en brittisk dokumentär från 2012 av Harry Freeland.

Har du missat denna overkliga och häpnadsväckande dokumentär kan du se den på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Dox: I skuggan av solen direkt här. Dox: I skuggan av solen ser du via Webbtvplay.se. Dox: I skuggan av solen är ett tv-program från .

- annons -


Dox: I skuggan av solen Webb-tv Play -

 

Dox: I skuggan av solen Webb-tv: Missat Dox: I skuggan av solen? Titta på alla sändningar här. Dox: I skuggan av solen är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Dox: I skuggan av solen direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen