- annons -

Dox: Den största synden

Titta på avsnittet av Dox: Den största synden från 11-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Dox: Den största synden

I mellanvästern arbetade Fader Murphy som präst i en katolsk skola för döva barn. Men allt var inte vad det såg ut att vara och bakom skolans stängda dörrar var han ett monster.

Mer än 200 döva pojkar utsattes för sexuellt utnyttjande. I centrum står Terry Kohut, Gary Smith, Arthur Budzinksi and Bob Bolger, fyra döva män som valt att ta upp kampen mot den katolska kyrkan och dess mörkläggning.

De ville avslöja mannen som utnyttjat dem offentligt - det blev inledningen på en långdragen rättslig process. Dox: Den största synden presenterar starka bevis för att Vatikanen har varit medveten om problemet med pedofili inom kyrkan under en mycket lång tid, men har valt att läsa alla problem internt om ens det.

Dokumentären Dox: Den största synden är regisserad av Alex Gibney och 2012 var den nominerad till en Oscar för bästa dokumentär. Dokumentären Dox: Den största synden finns att se på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Dox: Den största synden direkt här. Dox: Den största synden ser du via Webbtvplay.se. Dox: Den största synden är ett tv-program från .

- annons -


Dox: Den största synden Webb-tv Play -

 

Dox: Den största synden Webb-tv: Missat Dox: Den största synden? Titta på alla sändningar här. Dox: Den största synden är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Dox: Den största synden direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen