- annons -

Det okända

Titta på avsnittet av Det okända från 12-04-2017 här på Webbtvplay.se.

Det okända

I Det okända för vi träda in i olika svenska hem och träffa personer som säger sig ha problem med övernaturliga händelser och osaliga andar.

I varje avsnitt bjuds ett medium in till familjens hem och 46rtg55g får gå på husesyn och se vad de kan känna och läsa av. Vad är det för ande eller andar som finns i hemmet? All information som mediet förmedlar jämförs med historisk data från platsen för att kunna se om det stämmer in på en person som tidigare har funnits på platsen.

Ett par veckor senare görs det ett återbesök för att se om något i huset har förändrats sedan mediet var på besök, samt hur familjen upplevt mediets besök. Om personerna i huset inte upplever att något har förbättrats, återkommer mediet och utför en andeutdrivning.

Det okända ledds av programledaren Caroline Giertz
 

Se alla tv-sändningar av Det okända direkt här. Det okända ser du via Webbtvplay.se. Det okända är ett tv-program från .

- annons -


Det okända Webb-tv Play -

 

Det okända Webb-tv: Missat Det okända? Titta på alla sändningar här. Det okända är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Det okända direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen