- annons -

Den sömniga revolutionen

Titta på avsnittet av Den sömniga revolutionen från 24-03-2013 här på Webbtvplay.se.

Den sömniga revolutionen

 
I kortfilmen Den sömniga revolutionen får vi se historien om en revolution som kom utan kanondån eller rullande huvuden, istället kom den med ett jämt tickande och huvuden som faktiskt nickar till.


Under 1700-talet pågick den franska revolutionen som du kan läsa om i historieböckerna, en revolution som dock uteslöts var sömnens. I Den sömniga revolutionen reser vi tillbaka till de sena nattimmarna då den moderna natten föddes. Tid blev pengar och Europa har inte kunnat sluta gäspa.


Den sömniga revolutionen är en film av Klara Swantesson och Johanne Fronth-Nygren. Om du har missat denna intressanta kortfilmen kan du se den på Webbtvplay.se.

 

Se alla tv-sändningar av Den sömniga revolutionen direkt här. Den sömniga revolutionen ser du via Webbtvplay.se. Den sömniga revolutionen är ett tv-program från .

- annons -


Den sömniga revolutionen Webb-tv Play -

 

Den sömniga revolutionen Webb-tv: Missat Den sömniga revolutionen? Titta på alla sändningar här. Den sömniga revolutionen är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Den sömniga revolutionen direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen