- annons -

Den begravda staden

Titta på avsnittet av Den begravda staden från 10-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Den begravda staden


 
I Istanbul 2004 är man i fullfärd med att bygga en tågtunnel under Bosporen när man plötsligt stöter på en stad som har varit försvunnen ända sedan 1200-talet.

Den stora frågan är, varför försvann den? Att man nu äntligen har funnit resterna av den jättegamla hamnstaden är en arkeologisk sensation och nu gräver man fram den bit för bit. Datoranimationer hjälper till att visa hur hamnstaden egentligen såg ut på 1200-talet och kanske kan det lösa gåtan och ge svar på varför staden försvann.

Den begravda staden bjuder sina tittare på en spännande resa i historian om en stad som har varit försvunnen under en mycket lång tid. På webben kan Den begravda staden ses på Webbtvplay.se när som helst.
 

Se alla tv-sändningar av Den begravda staden direkt här. Den begravda staden ser du via Webbtvplay.se. Den begravda staden är ett tv-program från .

- annons -


Den begravda staden Webb-tv Play -

 

Den begravda staden Webb-tv: Missat Den begravda staden? Titta på alla sändningar här. Den begravda staden är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Den begravda staden direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen