- annons -

Debatt

Titta på avsnittet av Debatt från 31-10-2013 här på Webbtvplay.se.

Debatt

Precis som namnet låter är Debatt ett debattprogram och i varje program får vi följa olika debatter om aktuella ämnen med inbjudna gäster som diskuterar och ger sina personliga åsikter. Oftast har varje program en huvuddebatt med förekommande mindre debatter.

Ett inslag i programmet är att vi får se två subjektiva reportage som speglar två olika sidor i det aktuella ämnet som sedan diskuteras, samt att tittare kan skicka textmeddelanden under programmets gång.

Debatt leds av programledaren Kristina Hedberg och sänds från en TV-studio i Göteborg, men vissa år har vi fått följa Debatt från Almedalsveckan på Gotland. Programmet har sänts i Sveriges Television sedan den 13 februari 2001 och är nu inne på sin 26 säsong. Debatt kan följas på Webbtvplay.se när som helst.

Se alla tv-sändningar av Debatt direkt här. Debatt ser du via Webbtvplay.se. Debatt är ett tv-program från .

- annons -


Debatt Webb-tv Play -

 

Debatt Webb-tv: Missat Debatt? Titta på alla sändningar här. Debatt är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Debatt direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen