- annons -

Charlie och Lola

Titta på avsnittet av Charlie och Lola från 22-01-2020 här på Webbtvplay.se.

Charlie och Lola

Charlie och Lola är en tecknad serie som handlar om Lola och hennes storebror Charlie. Lola är en mycket bestämd ung dam som älskar rosa mjölk och sin storebror Charlie. Ibland försöker Charlie att få sin lillasyster att bli mer resonlig, vilket bukar gå sisådär.

Lola är mycket energetisk och har c038tv en stor fantasi, medan storebror Charlie är tålmodig och en mycket snäll storebror som alltid är villig att hjälpa Lola och lära henne olika saker.

Charlie och Lola är karaktärer som skapades av författaren och illustratören Lauren Child. Serien är främst riktad till barn i åldrarna 3-7, men den är även populär hos vuxna.

Charlie och Lola kan ses på webben när som helst på Webbtvplay.se.

Se alla tv-sändningar av Charlie och Lola direkt här. Charlie och Lola ser du via Webbtvplay.se. Charlie och Lola är ett tv-program från .

- annons -


Charlie och Lola Webb-tv Play -

 

Charlie och Lola Webb-tv: Missat Charlie och Lola? Titta på alla sändningar här. Charlie och Lola är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Charlie och Lola direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen