- annons -

Biss och Kajs

Titta på avsnittet av Biss och Kajs från 23-04-2013 här på Webbtvplay.se.

Biss och Kajs

I barnprogrammet Biss och Kajs lär sig barn om kroppen och vad man kan göra med den.

Tillsammans med Rumporkestern, Snoret och Prutten försöker Biss och Kajs få svar på olika frågor, till exempel om man kan dansa med näsan? Vem är den bästa fotbollsspelaren i världen? Och vad kan man göra med ryggen? Inget avsnitt av Biss och Kajs är det andra likt, i ett avsnitt lagar Kajs 46rtg55g sin specialare nämligen blåbärspaj utan blåbär, på stan gör folk kullerbyttor. I ett annat avsnitt påstår Kajs att hon hör bäst av alla i hela världen och folk på stan får göra hörseltest.

Detta och mycket annat roligt kan ni se i Biss och Kajs. Har du missat ett avsnitt kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Biss och Kajs direkt här. Biss och Kajs ser du via Webbtvplay.se. Biss och Kajs är ett tv-program från .

- annons -


Biss och Kajs Webb-tv Play -

 

Biss och Kajs Webb-tv: Missat Biss och Kajs? Titta på alla sändningar här. Biss och Kajs är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Biss och Kajs direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen