- annons -

Bildt - excellensen

Titta på avsnittet av Bildt - excellensen från 30-05-2017 här på Webbtvplay.se.

Bildt - excellensen

 
Bildt – excellensen är en svensk dokumentärserie från 2013 som handlar om toppolitikern Carl Bildt, som är både beundrad och avskydd men är den politikern som har varit med längst. Den två timmar långa dokumentären visar Bildts väg inom den svenska politiken och ut i den europeiska
c038tv toppolitikens finaste salonger.

Bildt – excellensen  följer Bildts vardag som utrikesminister, på resor ute i världen och på UD i Stockholm. Bildt har funnits i toppen av den svenska politiken längre än någon annan och trots kritik och avsky verkar det inte har påverkat och han går stärkt ur alla strider som den toppolitiker han är. 1991 blev Bildt statsminister i Sverige och det var första gången sedan 1930-talet som en politiker från högerflanken blivit regeringschef.

Bildt – excellensen kan ses på Webbtvplay.se.

 

Se alla tv-sändningar av Bildt - excellensen direkt här. Bildt - excellensen ser du via Webbtvplay.se. Bildt - excellensen är ett tv-program från .

- annons -


Bildt - excellensen Webb-tv Play -

 

Bildt - excellensen Webb-tv: Missat Bildt - excellensen? Titta på alla sändningar här. Bildt - excellensen är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Bildt - excellensen direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen