- annons -

Barn på sjukhus - återbesöket

Titta på avsnittet av Barn på sjukhus - återbesöket från 19-12-2013 här på Webbtvplay.se.

Barn på sjukhus - återbesöket

I barn på sjukhus får vi träffa barn som har olika sjukdomar och som gör att deras liv inte är som alla andras.

Vi får följa de unga patienterna både på sjukhuset och på deras fritid. Bland annat får vi träffa nio-åriga Jaqueline som föddes med en inflammationssjukdom som heter SLE, sjukdomen innebär att Jaquelines immunförsvar angriper den egna kroppen. Vi får även träffa 12-åriga Lilian från Malmö som har lindrig autism och en lätt utvecklingsstörning.

Lilian delar med sig om hur autismen påverkar hennes vardag och att det till exempel kan vara svart att hitta vägen. Barn på sjukhus sänds på SVT men har du missat ett avsnitt kan du se det på Webbtvplay.se.

Se alla tv-sändningar av Barn på sjukhus - återbesöket direkt här. Barn på sjukhus - återbesöket ser du via Webbtvplay.se. Barn på sjukhus - återbesöket är ett tv-program från .

- annons -


Barn på sjukhus - återbesöket Webb-tv Play -

 

Barn på sjukhus - återbesöket Webb-tv: Missat Barn på sjukhus - återbesöket? Titta på alla sändningar här. Barn på sjukhus - återbesöket är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Barn på sjukhus - återbesöket direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen