- annons -

Barda

Titta på avsnittet av Barda från 31-05-2013 här på Webbtvplay.se.

Barda

 
I varje avsnitt av Barda får vi träffa två helt vanliga barn som tilldelas roller och får ett uppdrag av spelledaren Karl Ytterberg.

Barnen får sedan förvandlas till sina roller och gå igenom en portal som för dem till spelvärlden Barda. I Barda kan allt hända, olika rollpersoner och spelledarpersoner kan antingen hjälpa barnen med sina uppdrag eller göra allt mycket svårare. Vi får följa med barnen på deras uppdrag, men vi får även se tillbakablickar, precis som det brukar finnas i vanliga dokusåpor.

Programledare för Barda är Karl Ytterberg som själv är aktiv rollspelare och lajvare i programmet. Om du har missat ett avsnitt av Barda kan du se det på Webbtvplay.se.

Se alla tv-sändningar av Barda direkt här. Barda ser du via Webbtvplay.se. Barda är ett tv-program från .

- annons -


Barda Webb-tv Play -

 

Barda Webb-tv: Missat Barda? Titta på alla sändningar här. Barda är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Barda direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen