- annons -

Agenda

Titta på avsnittet av Agenda från 06-10-2013 här på Webbtvplay.se.

Agenda


 
I samhällsprogrammet Agenda behandlas högt aktuella händelser och situationer, inte bara i Sverige utan händelser i den övriga omvärlden också.

Programmet är direktsänt och fördjupar sig i viktiga händelser och precis som namnet antyder sätter programmet agendan för nästa veckas debatt. I Agenda får tittare en fördjupning av olika händelser och förklaringar till olika saker.

Varje avsnitt skiljer sig åt och behandlar nya händelser. I programmet får vi bland annat se intervjuer med dagsaktuella politiker, expertgäster som har stor insikt i aktuella händelser och som ger sina åsikter.

Vi får inslag om allt från civilbefolkningens situation i Syrien till det senaste om vad som händer i Nordkorea sedan det upptrappade tonläget. Agenda sänds varje Söndag i SVT2, klockan 21:15 och kan ses på Webbtvplay.se när som helst.

Agenda började sändas 2001 med Lars Adaktusson som programledaren, som även var ansvarig utgivare.

 
 

Se alla tv-sändningar av Agenda direkt här. Agenda ser du via Webbtvplay.se. Agenda är ett tv-program från .

- annons -


Agenda Webb-tv Play -

 

Agenda Webb-tv: Missat Agenda? Titta på alla sändningar här. Agenda är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Agenda direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen