- annons -

Afrika

Titta på avsnittet av Afrika från 24-03-2013 här på Webbtvplay.se.

Afrika

I Afrika får vi följa med på en resa igenom fem olika afrikanska regioner, det är allt från vild terräng till närkontakt med olika fascinerande djur.

Den häpnadsväckande resan går från Atlasbergen till Godahoppsudden, från Kongos djungel till Atlanten. Vi får träffa schimpanser i Afrikas regnskog, silvermyror som tål högre värme än något annat djur som lever på land, dock klarar de bara av att vara i solen i tio minuter. Ute på savannen får vi lära oss om ödlor som har hittat ett helt nytt sätt att få i sig insekter, de jagar flugor på lejonen.

Afrika är en spännande brittisk naturserie från 2012 och berättare är Henrik Ekman. Har du missat ett avsnitt av denna häpnadsväckande naturserien kan du se det på Webbtvplay.se.
 

Se alla tv-sändningar av Afrika direkt här. Afrika ser du via Webbtvplay.se. Afrika är ett tv-program från .

- annons -


Afrika Webb-tv Play -

 

Afrika Webb-tv: Missat Afrika? Titta på alla sändningar här. Afrika är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Afrika direkt här. 


webb-tv PlaySVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat program? På webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen