- annons -

Svenska Hollywoodfruar

Titta på avsnittet av Svenska Hollywoodfruar från 19-11-2014 här på Webbtvplay.se.

Svenska Hollywoodfruar

Lägg till som favorit
Agnes-Nicole har en hektisk vecka. Först fyller hennes yngsta son Alexander 18 år och hon vill ge honom en nyttig, smart och lärorik present. Ut ur hans enda paket tittar 10.000 dollar fram. Sedan är det dags få en sprayad solbränna. Att sola på riktigt går inte. Hollywoods alla paparazzi-helikoptrar hovrar nämligen ovanför Agnes-Nicoles balkong och de vill inget hellre än att plåta henne i bikini. Det bjuder hon dem inte på och beställer istället hem en virrpanna till airbrush-artist som sprayar Agnes-Nicole pippigul… Maria Montazami är på blixtbesök i Stockholm för att lansera sin väskkollektion på Formexmässan och vid ett kändisevent på nattklubben Collage. Det är en mycket förväntansfull och nervös Maria som anländer till mässan. Men snart har hon fått kontroll på nerverna och låter sig fotograferas och skriver autografer för brinnande livet. På kändisfesten har hon kommit igång på riktigt och hälsar på, och läxar upp, några av huvudstadens alla celebriteter. I hyllningskören märks bland andra Agneta Sjödin, Anna Book, Alexandra Pascalidou, Andreas Lundstedt och Johanna Toftby. Men Marias stora favorit Darin lyser med sin frånvaro. Attans. Gunilla Persson packar ner alla Erikas exklusiva prinsessklänningar och tar med sig den fortfarande snörvliga dottern till Las Vegas. Här ska Erika få en chans att framföra sin evergreen ”Somewhere over the rainbow” för stadens alla talangjägare. På vägen till den syndiga staden passar Gunilla på att ge en tiggare fem dollar och en välsignelse för att, som hon säger, ”framstå som snäll på TV”. Väl framme vid det lyxhotell som Gunilla bokat vid stadens utkant upptäcker hon att hotellet inte lever upp till sitt prefix. Och Erika är fortfarande för sjuk för att ens tänka på att sjunga… Isabel Adrian vill ge sitt kontor en liten ansiktslyftning och tar med sig sin assistent till en lyxig inredningsbutik. Därefter är det dags att syna den mammakollektion som hon själv har designat. Men företaget bakom beställningen verkar inte ha fattat någonting av Isabels kristallklara direktiv och deras kläder bjuds på Isabels tumme ner. Inte ens hennes trumfkort kimonon har de lyckats med… Avsnitt 5 av 8.

Se alla tv-sändningar av Svenska Hollywoodfruar direkt här. Svenska Hollywoodfruar ser du via Webbtvplay.se. Svenska Hollywoodfruar är ett tv-program från .

- annons -


Svenska Hollywoodfruar Webb-tv Play -

 

Svenska Hollywoodfruar Webb-tv: Missat Svenska Hollywoodfruar? Titta på alla sändningar här. Svenska Hollywoodfruar är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Svenska Hollywoodfruar direkt här. 


Missat program?webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Anmäl dig (gratis) för att kunna spara dina favoritprogram. Du får personliga tv-tips, programförslag som baseras på dina preferenser.


SVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen