- annons -

Lyxfällan

Titta på avsnittet av Lyxfällan från 07-11-2014 här på Webbtvplay.se.

Lyxfällan

Lägg till som favorit
– Det är ju kriminellt beteende, utropar Lyxfällans Patrick Grimlund när han hör om hur 29-åriga Elin i åratal har gömt sig för delgivningmännen. Trots att hon har stora skulder till både inkassoföretag, familj och vänner så lägger Elin hellre pengarna på skor, cigaretter och helkvällar på krogen. Elins pengaproblem började när hon var i tjugoårsåldern. Det första hon gjorde när hon fick sitt första heltidsjobb var att ta lån bara för att ”känna hur det känns att slösa” (!) och när hon sedan fick sparken så lånade hon ännu mer. Sedan dess har Elin inte haft någon fast inkomst, men ändå fortsatt slösa – och dessutom har hon lånat stora belopp av vänner och familj. Idag jobbar Elin halvtid, men lägger hellre pengarna på en stor stark än att betala sina skulder. - Det här är förkastligt, säger Lyxfällans expert Magnus Hedberg. Även om många av de som Lyxfällans experter tidigare har hjälpt har haft värre skulder än de Elin har, så har ingen tidigare satt sig själv i klistret lika mycket – och det bara på grund av ren förträngning. Effekten har blivit ett skuldberg och förstörda relationer. När Lyxfällan griper in så tvingas Elin till slut att möta sina demoner (och delgivningsmannen från Kronofogden). Avsnitt 3 av 12.

Se alla tv-sändningar av Lyxfällan direkt här. Lyxfällan ser du via Webbtvplay.se. Lyxfällan är ett tv-program från .

- annons -


Lyxfällan Webb-tv Play -

 

Lyxfällan Webb-tv: Missat Lyxfällan? Titta på alla sändningar här. Lyxfällan är ett tv-program från . Se alla tv-sändningar av Lyxfällan direkt här. 


Missat program?webbtvplay.se ser ni online (och gratis) på tillgängliga tv-program från SVT 1 Play, SVT 2 Play, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, TV6 Play, TV8 Play och utländska kanaler. (Norge, Tyskland or England,...).

Anmäl dig (gratis) för att kunna spara dina favoritprogram. Du får personliga tv-tips, programförslag som baseras på dina preferenser.


SVT 1 Play
  SVT 1 Play


SVT 2 Play
  SVT 2 Play


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


Kanal 5 Play
  Kanal 5 Play


TV6 Play
  TV6 Play


TV8 Play   TV8 Play


Missat sändning? Titta på alla tv-program online (och gratis) på Webbtvplay.se

Tv-program, redaktionen